UN CÂINE BLÂND, DEȘI ARATĂ CA UN PITBULL

0
362

Câinii American Bully, o rasă foarte populară în Statele Unite ale Americii, încep să impresioneze și la noi. Deși arată ca niște Pitbulli, acești câini sunt mai cuminție chiar și decât un Bichon. Ionuț Iancu, deținătorul primei canise cu această rasă din zona Buzăului, crește în gospodăria sa din comuna Țintești cinci câini adulți și patru pui American Bully.
Câinii pe care îi crește Ionuț impresionează de la prima vedere. Privirea pătrunzătoare, postura impunătoare și musculatura foarte dezvoltată îi fac să pară unii dintre cei mai fioroși câini. De fapt, sunt blânzi, docili, iar prezența copiilor îi bucură cel mai mult.

Un American Bully educat corespunzător este una dintre cele mai încântătoare rase în relația cu oamenii dar și cu alte animale. Sunt răbdători și extrem de afectuoși, cunoscută ca una dintre rasele care socializează cel mai bine. Asta, în ciuda aspectului!
Bully-ul american este un însoțitor extrem de fidel și afectuos, care nu va ezita să-și dovedească valoarea proprietarilor săi în fața oricărui pericol. Este foarte inteligent, capabil să îndeplinească deprinderi foarte diferite, însă pentru asta au nevoie de multă atenție și de un regim special.

Ionuț îmbină utilul cu plăcutul și a transformat pasiunea sa pentru American Bully într-o afacere. Visează mai întâi să scoată câțiva campioni din canisa pe care o are la Țintești iar după aceea să vină succesul și pe alte planuri. Asta, deoarece câinii pe care îi crește pot ajunge la prețuri incredibil de mari. Rasa American Bully este o încrucișare între Pitbull Terrier și American Staffordshire Terrier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 12