VREMEA AMÂNĂ FESTIVALUL ,,AN-TAN-TE”

0
436

Primăria municipiului Buzău anunță că din cauza vremii, Festivalul An-Tan-Te este emânat pentru duminică, 6 iunie. Asta în situația în care ploile vor înceta și ne vom putea bucura de soare.  ,,Planul rămâne același, să petrecem o zi întreagă în parc, fie în Parcul Tineretului, fie în Parcul Marghiloman, pe parcursul căreia să ne bucurăm împreună de jocuri, ateliere, baloane de săpun, mimi, spectacole de teatru și de muzică și să transformăm ziua într-o adevărată sărbătoare. 1 iunie este deja magic prin semnificația lui, iar noi îi adăugăm încă o zi în care să păstrăm același spirit și să ne jucăm alături de copiii noștri”, anunță printr-un comunicat administrația locală.

Prin urmare, dacă vremea ne ajută, Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” vă invită duminică, 6 iunie, la primul festival dedicat copiilor și tinerilor care are ca scop principal promovarea culturii și educației non-formale în rândul publicului tânăr din municipiul Buzău. Începem tot la ora 10:00, participarea rămâne în continuare gratuită. Între timp, ajustăm programul și ne străduim să nu lipsească nimic din ce am promis: ateliere de creație, păpuși, olărit, tir cu arcul, pictură, montare corturi, vânătoare de comori, baloane modelabile, pictură pe față, personaje pe picioroange, personaje de epocă și mimi, concursuri cu premii și o tombolă specială, spectacole de teatru și de muzică.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru participarea la ateliere. Vor fi asigurate materialele de igienă și de protecție sanitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 30 = 35