PROIECTE PENTRU BINELE ROMÂNILOR

0
400

Alianţa pentru Unirea Românilor consideră că propunerea legislativă a senatorului AUR Mircea Dăneasă de renunţare la finanţarea partidelor politice de la bugetul de stat a fost respinsă la vot în comisia de specialitate a Senatului, deoarece partidele nu sunt dispuse să renunțe la sumele uriașe oferite de stat. Prin proiectul legislativ, AUR propunea tăierea cu 90% a alocaţiilor pentru partidele politice prevăzute în bugetul de stat pe acest an.

Deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman spune că banii care ar fi fost economisiți prin tăierea alocațiilor oferite partidelor politice ar fi putut fi folosiți la demararea unor investiții de care România are mare nevoie. Parlamentarul AUR spune că partidul pe care îl reprezintă se pregătește intens pentru alegerile locale parțiale de luna viitoare, unde Alianţa pentru Unirea Românilor are candidați în toate cele 30 de localități din țară în care se vor organiza scrutinuri electorale.

Reprezentanții AUR Buzău transmit tuturor celor care sărbătoresc astăzi numele Sfinților Constantin și Elena multă sănătate și belșug. Deputatul Nicolae Roman mai spune că toți aleșii din Parlament ai Alianței pentru Unirea Românilor au în pregătire noi proiecte de lege care să ducă la îmbunătățirea calității vieții românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 13