„MESERIA, BRĂȚARĂ DE AUR”

0
326

182 de elevi buzoieni, de școală profesională și postliceală, au șansa de a-și găsi mult mai repede o slujbă printr-un proiect cu fonduri europene. Este vorba despre proiectul “Meseria, brățară de aur”, care este implementat de către o firmă din municipiul Buzău, specializată în consiliere și mediere pe piața forței de muncă.

Elevii claselor profesionale din cadrul Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău, beneficiari în cadrul proiectului „Meseria, brățară de aur”, au participat, vineri, la un concurs inedit. Împărțiți în echipe a câte patru membri, tinerii au avut de rezolvat un exercițiu practic, în domeniile de pregătire electrică și electronic. Pe lângă experiența acumulată, participanții au fost recompensați și cu premii în bani.

La finalul celor trei ani de școală profesională, elevii Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău, liceu acreditat Erasmus+, vor avea posibilitatea să se angajeze imediat. De altfel, liceul aflat în vecinătatea fostei înreprinderi Contactoare este singurul din județ la care funcționează sistemul de învățământ profeional dual. Practic, în baza unor parteneriate încheiate între unitatea de învățământ și societăți comerciale, elevii se vor putea angaja la firmele unde aceștia au efectuat stagii de practică. Oferta educațională pentru anul 2021-2022 a liceului poate fi consultată pe site-ul unității de învățământ, www.liceulmoisilbuzau.ro , la rubrica „Școlarizare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =