AFACERE INGENIOASĂ A UNEI AMERICANCE, CU LEGUME BIO

0
365

O afacere ingenioasă cu legume și verdețuri bio a fost lansată în pandemie de Didi Deshaies, o americancă stabilită de foarte mulți ani în județul Buzău, pentru a spori veniturile unui cămin de copii, administrat de Asociația Amurtel. Produsele sănătoase sunt cultivate după metoda veche, în sere neîncălzite, lucrate doar manual și ajutate cu îngrășământ natural provenit din gunoiul de grajd. În prezent, este forfotă mare în grădinile Asociației Amurtel, unde sunt pregătite primele livrări din acest an agricol.

Didi Deshaies a gândit această formă de comerț într-un mod inedit. Pe clienții grădinii sale bio îi consideră parteneri, care investesc în propria dietă sănătoasă, dar și în centrul de plasament cu 12 copii pe care asociația îl deține în comuna buzoiană Pănătău. Clienții vor găsi în lădițe de la verdeață, usturoi și ridichi, până la ceapă verde și lobodă. Prețul promoțional este de 60 de lei pentru coșul familial și 45 lei pentru coșul mignon. Livrarea se poate face la domiciliu, pentru o taxă de 10 lei.

Americanca stabilită de 16 ani în România conduce un ONG care ajută câțiva copii rămași pe drumuri, iar grădinile create cândva pentru aprovizionarea căminului produc peste nevoile interne. Grădina bio Amurtel are deja un portofoliu de aproape 40 de abonați, cei mai mulți din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 37 = 42