S-A REDESCHIS SPITALUL MUNICIPAL RÂMNICU SĂRAT!

0
460

Zi extrem de importantă, astăzi, pentru pacienții din zona Râmnicu Sărat. În această dimineață, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat s-a redeschis și pentru bolnavii non-covid. Momentul a fost așteptat cu mare nerebdare, atât de locuitorii din Râmnicu Sărat și comunele arondate, cât și de întregul personal medical. Autoritățile râmnicene fac un apel către toți pacienții să dea dovadă de înțelegere față de corpul medical și să respecte toate regulile care se impun, în actualul context epidemiologic.

Momentul redeschiderii unității medicale a fost așteptat de multă vreme de reprezentanții Spitalului Municipal Râmnicu Sărat care, împreună cu autoritățile locale, au făcut nenumărate demersuri și pregătiri, cu toate circuitele necesare, pentru ca unitatea medicală să îngrijească și alți bolnavi.

Astăzi, în secțiile arondate exclusiv pacienților tratați de COVID-19, erau internate 36 de personae. Din momentul transformării Spitalului Municipal Rm. Sărat în unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19, personalul medical a învățat să se adapteze noilor cerințe și provocări. Această perioada a fost extrem de dificilă și pentru medicii chirurgi, care au tratat doar cazurile de cronavirus.

Administrația din Râmnicu Sărat dă asigurări că va sprijini în continuare Spitalul Municipal, în perioada următoare urmând a fi făcute noi investiții în unitatea medical. Spitalului Municipal Râmnicu Sărat a fost transformat în unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19 la sfârșitul lunii martie a anului trecut. Zilele trecute, unitatea a primit din partea Direcției de Sănătate Publică Buzău confirmarea îndeplinirii condițiilor în vederea redeschiderii unității și pentru pacienții non-covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 25