PRIMUL CENTRU DE VACCINARE DRIVE-THRU

0
321

Și Municipiul Buzău are un punct de vaccinare drive-thru, Centrul, primul din județ, funcționează în parcarea unui hipermarket situat la ieșirea din municipiul Buzău spre Ploiești. Membrii unui club de motocicliști au inaugurat punctul de vaccinare tip drive-thru, împreună cu prefectul Silviu Iordache. Acesta din urmă și-a făcut apariția pe motocicletă, echipat corespunzător și de nerecunoscut.

În prima mașină sosită după inaugurare s-au aflat două persoane în vârstă, care au aflat de această modalitate de vaccinare când au mers să se programeze într-unul dintre centrele din Buzău. Al doilea autoturism a fost un taximetru în care erau angajați ai aceleiași firme de transport persoane, ba chiar și proprietarul firmei.

Centrul drive-thru din Buzău are două fluxuri de vaccinare iar serul folosit este cel de la Pfizer. Persoanele care nu s-au imunizat până acum sunt așteptate la centrul din parcarea hipermarketului, doar cu buletinul. Vor completa un simplu chestionar și apoi li se va administra serul anti-COVID. Centrul va fi deschis zilnic, între orele 10:00 și 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 49 = 50