HOROSCOP 7 -13 MAI 2021

0
457

Berbec – Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Taur – O săptămână foarte dinamică în plan profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedeslușite ar fi bine să observi atent ce se petrece, să notezi eventual într-un jurnal și să vorbești cât mai puțin cu alții. La finalul săptămânii odihnește-te și detașază-te de cotidian.

Gemeni – Perioada este bună numai pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par. În weekend, relaxează-te și stai la povești împreună cu cei dragi. Surprize pe toate planurile!

Rac – A sosit momentul să te ocupi de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdată ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare și să lași în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă.

Leu – Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de aceea ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă numai unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici, dar și pentru a studia pe îndelete relația cu partenerul de viață.

Fecioară – Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni vechi. Relațiile parteneriale sunt amestecate, astfel că sunt posibile răsturnări de situație bulversante. În weekend, cheltuieli importante.

Balanță – Este multă forfotă în plan sentimental, astfel că sunt șanse să te avânți în prima idilă posibilă. Controlează-ți stările și ai răbdare ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Atmosfera de la locul de muncă este bună, însă în fundal domnește discordia, mai ales din partea femeilor.

Scorpion – Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Rezolvă cu atenție și răbdare sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că îți vor veni satisfacții și din aceste direcții. Multă muncă la serviciu și relații colegiale provocatoare.

Săgetător – Prieteni, rude, simple cunoștințe te vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes. Fii înțelegător cu membrii familiei.

Capricorn – Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere ești nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câștig. Totul este să ai încredere și răbdare.

Vărsător – Ți se rotunjesc veniturile, însă nemulțumirile persistă în segmentul financiar. Ești tentat să cheltuiești mai mult decât câștigi deocamdată, aspect neplăcut și neindicat. Rezumă-te la a cheltui și folosi atât cât ai nevoie.

Pești – Indiferent ce ai face, în sufletul tău există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijește-ți sănătatea, planifică-ți riguros activitățile și acceptă sprijinul celor dragi și de încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 72