HOROSCOP 30 APRILIE – 6 MAI 2021

0
521

Berbec – Se finalizează o etapă de câștig de la și prin alții. Apar informații deosebite privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale.

Taur – Filtrează cu ajutorul sufletului tău ceea ce afli și decide apoi în consecință, după o analiză profundă. În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig dintr-o colaborare. Activități culturale și vești din străinătate la finalul săptămânii.

Gemeni – Relațiile parteneriale capată valențe noi, astfel că se pot ivi revizuiri în colaborări, propuneri noi de colaborare sau poate intra în discuție și oficializarea unei relații cu un partener de viață. Prudență, răbdare, toleranță! Cheltuieli în weekend și planuri de investiții.

Rac – Atât în relația cu persoana iubită cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Weekend-ul aduce provocări parteneriale.

Leu – Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Sunt șanse de a te muta într-o casă nouă, de a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc. În weekend ai multe de făcut, dar sănătatea lasă de dorit. Odihnește-te conștient!

Fecioară – Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora. Este posibil să primești bani, bunuri, cadouri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Se vor evidenția și călătoriile pe distanțe scurte pentru a rezolva chestiuni personale și profesionale. Weekend-ul este favorabil hobby-urilor.

Balanță – Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult. Finalul săptămânii este potrivit excursiilor și dialogului cu prietenilor. Acasă, în familiei ai de rezolvat treburi restante.

Scorpion – Există mulți profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv. Vei decide să finalizezi un capitol de viață și să începi altul, bazat pe un alt sistem de valori morale și spirituale. Cheltuieli cotidiene, însă sunt șanse să primești o primă.

Săgetător – Poți descoperi intrigi țesute de multă vreme, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Ai răbdare pentru a afla despre ce este vorba! În structura ființei tale se petrec schimbări profunde și definitive, astfel că nu mai este timp și loc pentru compromisuri și hazard.

Capricorn – Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri. Orientează-te spre alții, care corespund noului tău mod de gândire și acțiune. Se vor finaliza unele relații din mediul socio-profesional, într-un mod total imprevizibil și foarte surprinzător.

Vărsător – Ești animat de gânduri mă­re­țe, de idealuri nobile, aspecte importante pentru perioada tulbure pe care o traversăm. Notează totul într-un jurnal și asumă-ți cele scrise. Vor veni momente în care să se împlinească exact cele gândite și dorite acum.

Pești – Se conturează reuniuni cu membrii familiei sau cu persoane din mediul profesional. În weekend ar fi bine să fii alături de prieteni. Chiar dacă, unele situații legate de aceste persoane îți displac, depășește cu diplomație și discreție orice diferend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =