GALERIE FOTO: CUM S-A DESFĂȘURAT LA BUZĂU, CAMPANIA „ALĂTURI DE VETERANI”?

0
359

În seria manifestărilor dedicate „Zilei Veteranilor de Război”, militarii din Garnizoana Buzău au participat ieri, în cadrul proiectului „Alături de veterani”, la distribuirea în județul Buzău a plicurilor cu scrisorile semnate de ministrul Apărării Naționale și a cadourilor cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. Campania „Alături de veterani” inițiată de Ministerul Apărării Naționale, își propune, ca noi militarii, să fim alături de veteranii de război, adevărate istorii vii, față de care instituția militară își îndreaptă aprecierea și respectul.

România sărbătorește, astăzi, Ziua Veteranilor de Război. Numărăm astăzi 2.610 supraviețuitori ai celui de-Al Doilea Război Mondial (62 fiind numărul celor din județul Buzău). Ministerul Apărării Naţionale organizează, în parteneriat cu Asociația „Alături de eroi”, împreună cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile, o serie de manifestări dedicate „Zilei Veteranilor de Război” – 29 aprilie, în București și în toate marile garnizoane din ţară.

Campania „Alături de veterani”, inițiată în parteneriat cu Asociația „Alături de eroi”, împreună cu mediul de afaceri și societatea civilă, se va desfășura pe parcursul mai multor zile și va include o acțiune de distribuire a unor pachete cadou cu ocazia Sărbătorilor de Paște pentru toți cei 2.610 veterani de război de pe teritoriul României, precum și pentru cei opt din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =