GALERIE FOTO: ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI, PE DN2E85! UN CAMION A INTRAT ÎN ANEXA UNEI CASE

0
377

Spaimă teribilă, în această dimineață, pentru două familii din comuna Mărăcineni, care au gospodăriile lângă drumul european 85, renumit pentru frecventele accidente. O basculantă scăpată de sub control le-a rupt gardurile și a spulberat un garaj din beton, cu tot cu mașina din interior.

Pagubele uriașe au fost provocate de un șofer de 60 de ani, din Vrancea, care conducea o basculantă dinspre Focșani către Buzău. La un moment dat, pe raza comunei Mărăcineni, a ieșit în afara părții carosabile, a rupt gardurile a două gospodării apoi a intrat în coliziune cu o construcție din beton. Bubuitura produsă de impact i-a scos pe oameni în curte.

Garajul în care a intrat camionul a fost făcut praf. La fel și autoturismul din interior, care a fost strivit sub dărâmături. Proprietarii garajului spun că puțin a lipsit ca basculanta să nu le dărâme casa. Șoferul camionului ar fi observat târziu cum șoferul unui autoturism din fața sa încetinește pentru a parca pe trotuar. El a tras brusc de volan pentru a evita coliziunea, însă a pierdut controlul mașinii de mare tonaj.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului din Vrancea, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =