HOROSCOP 23-29 APRILIE 2021

0
434

Berbec – Accentul săptămânii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa.

Taur – Comunicarea va deveni destul de conflictuală. Fii prudent în vorbe și fapte! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie de a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc.

Gemeni – Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora. Este posibil să călătorești frecvent pe distanțe scurte, fiind nevoit să rezolvi diverse, fie pentru tine, fie pentru cei dragi. Este rost de dialoguri secrete cu neamurile, aflând astfel taine bine ascunse de multă vreme.

Rac – Ai spor în toate, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Organsimul este vulnerabil, astfel că energia vitală fluctuează mult.

Leu – Există mulți profitori în preajma ta, iar acum este vremea să te te debarasezi de ei definitiv. Te vei simți mult mai bine, însă nu forța nota. Contextul astral îți poate aduce venituri bune din activitatea profesională desfășurată la serviciu. Cheltuieli majore.

Fecioară – Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece, vreme de câteva săptămâni, unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de mult, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Prudență, discernământ și ai răbdare.

Balanță – Fii prudent și evită escaladarea conflictelor! Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Prietenia și tot ce implică ea va cunoaște modificări începând din această săptămână. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri.

Scorpion – Relațiile cu șefii și autoritățile sunt deosebite, fiind șanse bune de noi colaborări profesionale. Dialogurile sunt conflictuale, de aceea fii prudent și controlează-ți stările. Prietenii îți sunt alături. Fii deschis către aceștia, deoarece te vor sfătui de bine.

Săgetător – Apar informații deosebite privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva, departe de locurile natale. A visa cu ochii deschiși la o viață mai bună este și util la nivel concret, fizic și sănătos.

Capricorn – Se conturează un nou capitol partenerial. În primul rând, unele parteneriate se vor destrăma fără echivoc. Dialogurile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri se vor desfășura pe tonuri conflictuale, astfel că se poate ajunge și la procese în justiție pe teme comune. Prudență și discernământ!

Vărsător – Se vor evidenția conflictele deschise în relațiile colegiale și cu subalternii. Prudență și discernământ, deoarece unele conflicte de la locul de muncă pot dura multă vreme dacă se declanșează fățiș în aceste zile. Sănătatea este vulnerabilă.

Pești – Unele relații se pot destrăma zgomotos și cu urmări neplăcute pe termen lung. Prudență, discernământ, răbdare și înțelegere! În plan profesional se vor contura schimbări în regimul muncii, relațiile colegiale capată alte valențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 3