EXPERIENȚE DE NEUITAT PE SIRIU ȘI ÎN ȚARA LUANEI

0
332

Wild Romania organizează pe durata a două zile, 24 și 25 aprilie, o serie de  evenimente de neuitat: caiace pe unul dintre cele mai spectaculoase lacuri de baraj din România, schituri rupestre de la Bozioru, grote și trovanți, Lacul Tâlharilor și Muzeul de Chihlimbar. Toate într-un weekend fabulos în Munții Buzăului, în apropierea Vulcanilor Noroioși. Aventura se adresează atât doritorilor începători, cât și celor avansați. Dificultatea drumeției este una medie și aveți nevoie de o condiție fizică medie pentru a le duce la bun sfârșit (aproximativ  600 de metri diferență de nivel).

Aventura cu caiacele pe lacul Siriu va fi una memorabilă. Țara Luanei este un tărâm aparte, pregătit să te surprindă la fiecare pas cu peisajele și poveștile ei. Ghizii și monitorii Wild Romania vă vor ajuta să vă învingeți atât teama de înălțime, cât și cea de apă. Echipamentul obligatoriu trebuie să constea în bocancisau încălțări trekking (drumeții montane). Echipament de trekking și haine suficient de groase în funcție de confortul termic personal. Atât la caiac, cât și pe via ferrata poate fi purtat același tip de echipament.

Să purtați încălțări lejere pentru caiac și un rând de haine de schimb pe care îl veți lăsa la mașină, pelerină de ploaie și protecție pentru cap (șapcă/bandana/etc). Deoarece activitățile se petrec în mijlocul naturii este posibil ca din cauza vremii extreme sau a altor factori independenți de organizatori, programul să sufere unele schimbări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 70