ÎN SPRIJINUL CETĂȚENILOR

0
445

Rezolvarea problemelor sesizate de către cetățeni constituie un major obiectiv pentru parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor. Deputatul de Buzău Nicolae Roman dorește ca vocea cetățeanului plătitor de taxe și impozite să fie auzită de către cei care conduc instituțiiile statului. În cadrul unei conferințe de prtesă, deputatul AUR a făcut publice câteva dintre sesizările primite în ultima perioadă din partea buzoienilor.

Poluarea pârâului Călmățui, sesizată de către localnicii din comuna Smeeni, este una dintre situațiile pe care parlamentarul Nicolae Roman o dorește cât mai rapid soluționată de căre autoritățile de mediu. De asemenea, mai mulți cetățeni din municipiul Buzău i-au sesizat parlamentarului AUR și o altă poroblemă de mediu. În această perioadă, la nivel național, sunt active aproximativ 400 de focare de pestă porcină africană.

Deputatul Nicolae Roman spune că această situație ar putea scăpa de sub control, în contextul în care autoritățile se axează aproape exclusiv pe lupta împotriva răspândirii coronavirsului. Parlamentarul AUR de Buzău a abordat și problema calculării ratei de incidență a virusului pe unități administrativ teritoriale. La analiza acestei metodologii de calcul, parlamentarii AUR au descoperit câteva situații absurde, dar cu efecte dezastruoase pentru economia localităților respective.

Deputatul Nicolae Roman, a mărturisit că, în calitate de prlamentar AUR, a adresat instituțiilor Statului numeroase petiții în numele unor cetățeni. Din păcate, spune alesul, în mai toate cazurile, autoritățile au dat dovadă de superficialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =