HOROSCOP 16-22 APRILIE 2021

0
412

Berbec – Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și de la banalitățile cotidiene. Evită contradicțiile și depune eforturi pentru aplanarea oricărui conflict. Sfârșitul săptămânii te aduce acasă, alături de membrii familei și de rude.

Taur – Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. Sunt momente favorabile pentru a lua decizii importante în plan financiar. Este posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională.

Gemeni – Fii prudent în privința sănătății, pentru că se pot evidenția afecțiunile cronice. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, o dietă ușoară și plimbări în aer liber. Weekend-ul aduce cheltuieli neașteptate destul de mari, dar și o stare generală foarte bună.

Rac – Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te pe îndelete la tine. Chiar este un moment prielnic de a-ți reorganiza viața. Sănătatea este vulnerabilă. Finalul săptămânii îți aduce stări de bine și situații amuzante.

Leu – Se conturează un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață. Finalul săptămânii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian. Primești informații prețioase pe căi mai puțin obișnuite.

Fecioară – Revin în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente. Weekend-ul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită să le povestești multe și mărunte despre tine. Sfaturile și soluțiile propuse de ceilalți sunt binevenite.

Balanță – Apar oameni în preajma ta, care te vor ajuta să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit. La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoane importante.

Scorpion – Stabilește-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape. Apar noutăți financiare, în mod special la secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut.

Săgetător – Vei fi nevoit să pui la punct fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Sfârșitul săptămânii este potrivit verificării situației financiar.

Capricorn – Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. Se conturează un final de etapă în plan profesional.

Vărsător – Relațiile sentimentale se reconfigurează, fiind probabil discuții foarte aprinse. Relația cu persoana iubită sau cu copiii își va modifica termenii și condițiile de desfășurare sau ceva intervine și chiar schimbă definitiv situația amoroasă. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină.

Pești – Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. Contextul astral al săptămânii te va ajuta să privești obiectiv la situația familială și la nevoile reale ale membrilor familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

76 + = 80