AMENZI RECORD DUPĂ O PETRECERE ÎN LIVADĂ

0
406
Sursa foto: Activistul buzoian

Pentru un patron de cluburi din Buzău, petrecerile în livadă au fost soluția ingenioasă de a-și menține activitatea comercială în vreme de pandemie, departe de oraș și într-un loc ferit de ochii oamenilor legii. Nu i-a mers însă decât o singură dată, deoarece, duminică după-amiază,organizatorul s-a trezit brusc, în zona de petrecere, cu un vlogger vigilent.

Sub denumirea ”Brunch în livadă”, (se citeste branci) organizatorul evenimentului a adunat în același loc sute de tineri din Buzău. Mega petrecerea a avut loc în satul Gura Câlnău, la o locație în aer liber, amenajată pe o suprafață de circa 4.000 de metri pătrați. Live-ul transmis de vlogger, pe site-urile de socializare, au atras atenția instituțiilor de control, care au descins printre mesele petrecăreților.

Autoritățile au constatat abateri, atât în contextul pandemic, cât și în alte aspecte ale activității societății. Firma care a organizat petrecerea în livadă s-a ales cu o amenzi în valoare totală de 46.500 de lei. În cazul în care va fi prins încă o dată călcând strâmb, administratorul riscă să se aleagă cu activitatea firmei suspendată. Bărbatul deține un cunoscut lanț de restaurante și cluburi în municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 49