VESTE BUNĂ PENTRU MILITARII ACTIVI ŞI ÎN REZERVĂ! FOLOSIND O APLICAŢIE, EI SE POT CAZA ÎN PESTE 60 DE CABANE ŞI HOTELURI ALE MAPN

1
1653

Ministerul Apărării Naţionale (M.Ap.N) a dezvoltat o aplicaţie prin care personalul în activitate şi rezervă poate face rezărvări la peste 60 de unităţi de cazare, majoritatea cabane şi centre militare de garnizoană, de pe teritoriul României, scrie monitorulapararii.ro. Mai exact, de acum înainte pensionarii militari se pot înregistra în aplicaţia Infocazare (infocazare.mapn.ro). Formularul de înregistrare este similar cu cel al angajaţilor M.Ap.N., dar cu diferenţa că în locul codului de angajat va fi completat numărul dosarului de pensie.

Majoritatea facilităţilor de cazare sunt cămine de garnizoană, unele dintre ele nefiind într-o stare foarte bună, dar sunt şi locuri râvnite de militari, precum cele din Sinaia, Predeal, Constanţa sau Cap Aurora. Preţurile sunt foarte atractive, de la aproape 30 de lei la locurile mai răvite de la mare şi munte, la sub 10 lei pentru căminele din garnizoanele mai mici. În ceea ce privește cazarea pentru litoral, pensionarii militari vor putea face rezervări începând cu anul 2022. Pentru restul cazărilor, rezervările pot fi făcute fără restricţii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =