APIA PRIMESTE ON-LINE ADEVERINTE AFERENTE SECTORULUI ZOOTEHNIC

0
92

Începând cu data de 5 aprilie 2021, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pune la dispoziție o platformă online pentru adeverințele din sectorul zootehnic.

Astfel prin platforma on-line pot fi transmise către Centrele județene/locale APIA, adeverințele eliberate, la solicitarea fermierului de către Agenția Națională de Zootehnie (ANZ) și/sau asociațiile acreditate pentru înființarea și menținerea registrului genealogic al rasei, necesare accesării schemelor de sprijin cuplat în sector zootehnic și Măsurii 10 – Pachet 8 (animale în pericol de abandon) aferente Cererii unice de plată în anul 2021.

Platforma poate fi utilizată atât de către asociațiile acrediatate cât și de către ANZ, procedura privind accesul la platforma fiind similară.

Fiecare asociație acredită pentru înființarea și menținerea registrului genealogic al rasei, va solicita accesul la platforma on-line printr-o adresă scrisă, însușită sub semnătura președintelui asociației, în vederea alocării de user și parolă.

Adresa va cuprinde datele de identificare ale asociației, persoana de contact, precum și specia pentru care aceasta eliberează adeverințe. Solicitările vor fi transmise pe adresa de e-mail: relatii.cu.publicul@apia.org.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here