AGLOMERAȚIE ȘI NERVI, LA REDESCHIDEREA TALCIOCULUI

0
143

Atmosferă tensionată, duminică dimineață, la redeschiderea Talciocului din municipiul Buzău! Pentru că accesul în interiorul târgului de vechituri a fost oprit la un moment dat, deoarece în incintă erau deja mulţi clienţi şi nu se mai putea respecta distanţa de doi metri, zeci de oameni opriţi la poartă au devenit agitaţi şi i-au insultat pe administratorii pieţei.

Supărați că nu li se permite accesul, oamenii chiar au forțat intrarea în talcioc, dar au fost opriți de polițiștii locali. Târgul a fost asaltat şi de numeroşi poliţişti și jandarmi, pregătiţi să-i amendeze pe cei care nu respectă regulile impuse de pandemie. Aproape 50 de amenzi au fost date de oamenii legii, în valoare totală de 6.300de lei

Ca să poată funcționa legal, conducerea societății comerciale „Piețe, Târguri și Oboare” a schimbat denumirea talciocului de la marginea orașului în „Piața Volantă Drăgaica”. Este o metodă adoptată de administrațiile locale și în alte orașe ale țării pentru a oferi posibilitatea redeschiderii târgurilor de vechituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 76