PRODUSE NATURALE PENTRU SĂNĂTATEA TA

0
423

O viață echilibrată, cu un regim alimentar bazat mai ales pe produse proaspete, fructe și legume, mișcare regulată și somn odihnitor îți asigură nivelurile optime de energie. Adesea însă, aceste componente necesare pentru o viață sănătoasă nu sunt ușor de bifat. Stresul zilnic, agitația cu care întâmpinăm zilele și mâncatul pe repede-înainte reduc considerabil energia și imunitatea organismului.

Ashwagandha

Această plantă este unul dintre cele mai importante remedii folosite în Ayurveda indiană. Acest sistem medical vechi de secole a arătat atâta interes pentru Ashwagandha, datorită beneficiilor sale extraordinare pentru sănătate. Suplimentele cu Ashwagandha cresc rezistența organismului la stresul fizic și mental, astfel că pot fi folosite în perioade solicitante, în sesiune sau atunci când te recuperezi după o boală. Mai mult, unele studii au arătat că Ashwagandha reduce nivelul de cortizol, hormonul stresului, din organism.

Rhodiola Rosea

Rhodiola Rosea crește în regiunile muntoase și reci. Este cunoscută pentru efectele sale adaptogene, adică crește abilitatea organismului de a gestiona stresul. Majoritatea studiilor au arătat că suplimentele cu Rhodiola Rosea îmbunătățesc performanțele corpului și reduc efectele oboselii fizice și mentale. Ce este cel mai îmbucurător este că toate aceste efecte benefice nu sunt însoțite de efecte secundare.

Coenzima Q10

Coenzima Q10 este produsă în mod natural de organism și participă la diverse procese funcționale, în fiecare celulă a corpului. Deși toate celulele organismului conțin coenzima Q10, cele mai mari concentrații se regăsesc în inimă, rinichi și ficat. Celulele folosesc această coenzimă pentru a se feri de stresul oxidativ.

Uneori, organismul nu poate produce suficientă conezima Q10, iar în astfel de cazuri, celulele corpului nu vor produce energia de care organismul are nevoie pentru a rămâne sănătos.. Surse naturale de coenzima Q10 sunt peștele, carnea și nucile. Însă acestea nu sunt suficiente în cazul unui deficit. Recomandarea este administrarea de suplimente naturale cu coenzima Q10.

Vitamina B12

Complexul de vitamine B este extrem de important pentru sănătate. Dintre acestea, vitamina B12 are directă legătură cu nivelul de energie și de forță al organismului. Este vitamina responsabilă de transformarea mâncării în energia pe care ulterior o folosesc celulele organismului.

Fierul

Fierul este folosit de organism pentru producția hemoglobinei, proteina care se regăsește în hematii, celulele roșii ale sângelui. Acestea transportă oxigenul de la plămâni către organe și țesuturi.În lipsa fierului, oxigenarea organismului nu se poate realiza la un nivel corespunzător. Asta se traduce prin anemie, oboseală, niveluri scăzute de energie și slăbiciune generalizată. În aceste cazuri se recomandă suplimentarea dietei cu produse care conțin fier și suplimente naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 70