CURĂȚENIA CONTINUĂ LA RÂMNICU SĂRAT

0
431
Sursa foto: Arhivă

Acvaterm Râmnicu Sărat continuă curățenia pe străzile secundare ale municipiului. Zilele acestea, angajații societății au intervenit în cartierul Costieni, pe străzile Horia, Căieți și Costieni. Și aici, reprezentanții Acvaterm au fost întâmpinați de resturi menajere aruncate la colț de stradă. Imediat ce vremea va permite, conducerea societății anunță și alte alte lucrări de curățenie în oraș.

Străzile principele, zona centrală a orașului, Aleea Industriei, Bulevardul Eroilor, Șoseau Focșani sunt doar câteva dintre arterele pe care se efectuează zilnic activități de salubrizare. Numărul angajaților din Compartimentul Salubrizare al societății Acvaterm este, însă, mult mai mic comparativ cu cel al arterelor pe care aceștia trebuie să-și desfășoare zilnic activitatea. De aceea, reprezentanții Acvaterm fac apel la cetățeni pentru a menține curățenia pe străzile orașului. Din păcate, în ciua acestor recomandări, gunoaiele reapar la scurt timp după ce străzile au fost curățate.

Activitățile de curățenie a străzilor realizate de Acvaterm Râmnicu Sărat vizează măturatul manual și mecanic, stropirea carosabilului și a trotuarelor, întretinerea spațiilor verzi, precum și colectarea și transportul deșeurilor municipale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 34