PREMIERĂ ÎN JUDEȚUL BUZĂU: SENATOAREA PSD LILIANA SBÎRNEA LANSEAZĂ PROGRAMUL DE AUDIENȚE ȘI CONSULTĂRI PUBLICE ON-LINE

0
465

Dragii mei râmniceni și buzoieni,

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care l-am învățat de-a lungul anilor și pe care îl consider principiul esențial pentru tot ceea ce am făcut și fac în Senatul României, acolo unde mi-ați acordat încrederea și onoarea de a vă reprezenta, este acela că, fără participarea dumneavoastră directă, fără comunicarea și consultarea continue dintre noi, rolul meu este unul incomplet și formal. Mi-am dorit și îmi doresc ca tot ceea ce fac în calitate de senatorul dumneavoastră să vă regăseacă și să vă reflecte în totalitate interesele.

Sunt conștientă că nevoile și problemele cu care vă confruntați sunt diverse și numeroase și, ca să pot contribui la rezolvarea lor, este nevoie să fiți informați și consultați cu privire la tot ceea ce fac, în așa fel încât să puteți participa cu adevărat și neîngrădit la întregul proces decizional care vă privește. Lucru cât se poate de firesc, cred eu, care nu mai trebuie să constituie o excepție pentru niciun parlamentar, ci o normalitate venită din respect și simțul datoriei.

Pentru că mă aflu în Senat cu o singură mare responsabilitate: în numele dumneavoastră, să îndeplinesc cât se poate mai bine și mai eficient mandatul pe care mi l-ați înmânat!

Și pentru că, oricât mi-aș dori să ajung la fiecare dintre dumneavoastră, limitările fizice, precum și cele impuse de pandemie își spun cuvântul, vă propun astăzi să transformăm acest canal de comunicare într-unul care să contribuie și mai mult la menținerea legăturii dintre noi.

De aceea, vă anunț că, începând din această săptămână, în fiecare zi de vineri, între orele 10.00-13.00, prin intermediul acestei pagini, se vor susține audiențe și consultări publice online, în așa fel încât, oriunde v-ați afla în județul nostru, să putem avea acces la dialogul atât de necesar.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să participe la audiențele și consultările publice online de vineri, vă rog să vă anunțați intenția la adresa de mail: senator@lilianasbirnea.ro, prin intermediul căreia veți primi toate detaliile necesare desfășurării acestor sesiuni.

De asemenea, în cazul în care ziua și intervalul orar se vor dovedi insuficiente, vom putea extinde programul, în așa fel încât toți aceia dintre dumneavoastră care doresc să participe să poată beneficia cât mai facil de această opțiune.

Vă mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 20