UNDĂ VERDE PENTRU ASFALTAREA STRĂZILOR UNIRII, TRANSILVANIEI ŞI INDUSTRIILOR DIN BUZĂU

0
565

Cel mai mare proiect cu fonduri europene, din orașul Buzău, a primit unde verde din partea magistraților. Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au respins ca nefondată contestaţia depusă de un consorţiu de firme la decizia de adjudecare a licitaţiei pentru proiectul european de mobilitate urbană, care include asfaltarea a trei mari străzi din Buzău. În urma acestei hotărâri, firma austriacă Strabag va începe lucrările de reabilitare totală a străzilor Unirii, Transilvaniei şi Industriilor.

Prima care va intra în reabilitare este strada Industriilor. Lucrările vor începe în aprilie, toată documentația fiind la zi. Pe bulevardul Unirii și strada Transilvaniei, lucrările vor începe în a doua jumătate a anului, deoarece, mai întâi, se vor efectua lucrări de înlocuire a conductelor de apă, printr-un proiect derulat de Compania de apă. Acesta nu este însă singurul proiect major de infrastructură care va demara în acest an în municipiul Buzău!

Totodată, de ieri, au revenit la muncă angajații societății Urbis Serv trimiși în șomaj tehnic de Primărie la începutul anului. Echipele de muncitori de la Urbis Serv vor vor ocupa de asfaltarea unor străzi mai mici din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =