GALERIE FOTO: ACCIDENT MORTAL PE ȘOSEAUA NORDULUI

0
396

Un accident teribil s-a produs în această dimineață pe Șoseaua Nordului, la ieșire din municipiul Buzău către Ploiești. Din primele date în evenimentul rutier au fost implicate un autocamion de mare tonaj condus pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un ialomițean de 26 de ani și o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul careia era un conducător auto de 57 de ani, din București.

În urma impactului, vehiculele implicate în accident au fost proiectate în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerei din autoutilitara, o femeie în vârstă de 54 de ani, de asemenea din București. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În zonă, traficul este blocat.

Șoferul bucureștean de 57 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Bărbatul a suferit un TCC, Traumatism toraco-abdominal in obervatie si un traumatism la nivelul membrului superior. Acesta este stabil hemodinamic si respirator, conștient, cooperant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 40 = 43