SPORTURI PE CARE LE PUTEȚI PRACTICA PRIMĂVARA

0
477

Venirea primăverii, după o lunga perioadă de sedentarism, este momentul potrivit să vă redobândiți condiția fizică practicând sporturi în aer liber. Fie că vreți să dați jos câteva kilograme sau pur și simplu să vă mențineți forma fizica, este recomandat să începeți câteva sporturi ușoare Iată care sunt cele mai bune sporturi pe care le puteți practica primăvara.

Alergat / jogging

Una din cele mai populare alegeri când vine vorba de făcut mișcare, locurile în care vă puteți desfășura antrenamentele fiind numeroase: de la parcuri, la piste de atletism. Specialiștii recomandă să nu mâncați nimic cu minimum trei ore înainte să începeți să alergați. De asemenea, în timpul alergării trebuie să vă hidratați.

Tenis de câmp

Un sport popular, care vă antrenează mai mulți mușchi ai corpului, dar care poate fi costisitor, practicat în mod constant. Pe lângă investiția în echipamentul potrivit, luați în calcul și prețul pe care îl plătiți pentru a închiria terenul de joc și, dacă este cazul, un instructor. Nivelul începător înseamnă că practicați doar pentru relaxare și destul de rar, mediu este pentru persoanele care joacă de 1-2 ori pe săptămână, iar nivelul profesionist înseamnă că practicați de mininum 2 ori pe săptămână și participați în competiții.

Ciclism 

Avantajul acestui sport este că îl puteți practica nu numai în timpul liber, ci și pentru a merge la serviciu. A merge cu bicicleta la serviciu este o opțiune foarte populară în ultimii ani, în cazul persoanelor care nu mai vor să stea în aglomerația din mijloacele de transport în comun sau vor să se relaxeze în drum spre locul de muncă.

Mersul pe munte

Această activitate o puteți face nu numai pentru a vă păstra sau îmbunătăți condiția fizică, ci și pentru a vă bucura de peisaje deosebite, departe de agitația orașului. Munții Carpați au o mulțime de trasee și peisaje superbe, iar dacă nu aveți expriență, dar vreți să practicați această activitate, puteți alege din numeroasele trasee montane usoare din România.

Acum că v-ați făcut o idee despre cele mai bune sporturi pe care să le practicați primăvara, nu mai stați pe gânduri și plănuiți rapid cea mai bună activitate pentru următoarea perioadă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 79