REVOLTĂ ÎN SATUL VALEA NUCULUI

0
458
Sursa foto: Viorel Bănică / Facebook

Este o adevărată revoltă în satul Valea Nucului din cauza drumului de acces către localitatea buzoiană. Este vorba despre un tronson din Drumul Județean 203K, din comuna Lopătari, pe o lungime de 13 km, între localitățile Luncile și Plaiul Nucului. Drumul nu a fost niciodată asfaltat, ci doar balastat. Din cauza traficului greu, pe șosea au apărut adevărate cratere, care sunt un coșmar pentru șoferi.

În caz de urgență, accesul salvatorilor către satul buzoian este aproape imposibil. Singurul microbuz care asigură transportul public dintre comuna Lopătari și municipiul Buzău deja nu mai circulă. Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, spune că a făcut nenumărate sesizări la Consiliul Județean Buzău, administratorul drumului.

Autoritățile județene dau însă asigurări că drumul va fi reparat cât de curând. Drumul Județan 203 K a întrat în reabilitare cu fonduri europene în urma cu câțiva ani. Lucrările se fac însă pe tronsoane, iar pentru fiecare porțiune se fac licitații separat, atât pentru proiectare, cât și pentru execuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =