,,ISTEȚUL FRANCOFON”, CONCURS ORGANIZAT DE BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ „V.VOICULESCU” BUZĂU

0
579

,,Istețul francofon” este un concurs de cultură generală cu tema Ziua Internațională a Francofoniei, adresat elevilor din ciclul gimnazial coordonați de profesori de limba franceză din județul Buzău.  Concursul este organizat de Biblioteca Județeană „ V.Voiculescu” Buzău, reprezentată legal de manager Sorin Burlacu, persoană de contact fiind  Raluca Andrei, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Buzău, reprezentat legal de domnul Inspector General Prof. Ionel Meiroșu și persoana de contact doamna Inspector de Limba franceză Prof. Iulia Coman. Concursul va avea loc pe 22 martie 2021, la ora 11:00. Perioada de  înscriere la concurs este 08 – 17 martie.

Elevii sunt înscriși la concurs de un profesor coordonator.Fiecare profesor va putea înscrie un număr maxim de 40 de  elevi pe baza unui tabel ce va putea fi depus fizic, la sediul bibliotecii sau transmis scanat prin email bjvv@bjvvbuzau.ro, până la data de 17 martie. Materialele pentru concurs vor fi transmise profesorilor coordonatori iar aceștia le vor disemina elevilor.   Concursul va avea loc online, pe 22 martie, de la ora 12:00. Linkul către platforma de concurs va fi transmis profesorilor coordonatori iar aceștia îl vor distribui elevilor proprii. Clasamentul este generat automat pentru fiecare școală în parte , clasamentul final va fi stabilit de organizator cu primii 10 respectiv 20 clasați la nivel județean. Premii:

  • primii 10 clasați vor primi câte o carte în limba franceză;
  • primii  20 clasați vor primi posibilitatea de a împrumuta până la sfârșitul lunii aprilie 5 cărți, în loc de 4 așa cum este permis acum și tot aceștia își pot face gratuit permis la bibliotecă, dacă nu au.

Pentru înscrieri și informații suplimentare vă așteptăm la Biblioteca Județeană  ,,V.Voiculescu” Buzău, sediul central, Galleria Mall, Bd. Unirii nr.301A, sau la numărul de telefon 0238721509, interior 124.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 48