DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN CURTEA UNUI BĂRBAT DIN PÂRSCOV

0
376
Imagine cu caracter ilustrativ

Polițiștii buzoieni au descoperit, în curtea unui tânăr de 39 de ani din Pârscov, trupul unui bărbat de 37 de ani, din aceeași localitate, ucis în urmă cu aproximativ o lună. Acesta din urmă fusese dat dispărut de către familie, care vineri seară a anunțat poliția. Imediat după primirea sesizării, oamenii legii au început căutările, acțiunile fiind reluate în această dimineață. În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că victima ar fi plecat de la domiciliu voluntar în urmă cu trei săptămâni, ultima dată fiind văzut în compania unui apropiat din localitate.

În baza acestor informații, s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Buzău, criminaliști, polițiști din Pârscov și un medic legist, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, care au descins la domiciliul bărbatului de 39 de ani, cunoscut al persoanei dispărute.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului dispărut, în curtea localnicului de 39 de ani. Acesta din urmă a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvărșirii infracțiunii de omor, urmând a fi prezentat magistraților Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă. În cauză se continuă cercetările, cazul fiind declinat spre competentă soluționare către Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Între timp, trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Se pare că cei doi erau tovarăși de pahar, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. În final, proprietarul locuinței l-a tăiat cu drujba pe amicul său, după care l-a îngropat chiar în curtea casei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 7