AUTORULOTA, SOLUȚIA PENTRU UN CONCEDIU ALTFEL

0
403
Sursa foto: lazydays.com

Dacă atunci când pleci în vacanțe vrei ceva nou, dar și mai sigur, una dintre soluții este să pleci cu autorulota. Apelează la o firmă de autorulote și profită de toate avantajele pe care un concediu în autorulota ți le poate oferi. Atunci când pleci cu rulotă, ai o singură grijă – aceea de a găsi un loc de campare, dar vestea bună în acest sens este că peste tot sunt acum campinguri care acceptă rulote, iar dacă vrei să fii original, poți apela și la ajutorul localnicilor. În anumite zone ale țării vor fi foarte deschiși să îți lase un loc la ei în curte.

Economisești mult

Când spunem că economiseșți, ne gândim la economii considerabile. Chiar dacă vei consuma mai mult carburant, pentru că mașina va fi mai mare decât cele cu care te-ai obișnuit, vei putea economisi banii de cazare, iar atunci când călătorești cu familia sau cu câțiva prieteni, se va simți cu siguranță.Mesele vor fi de asemenea mai ieftine pentru că în rulotă ai aragaz și frigider, deci poți găti dacă ai dispoziția necesară.

Cu  autorulota ai mai multă flexibilitate

Atunci când îți organizezi vacanță clasic, trebuie să te pliezi pe programul unităților de cazare. În cazul în care pleci cu rulotă, poți să schimbi planurile de câte ori este necesar și chiar poți adaugă noi obiective pe lista pentru că nu depinzi de nimeni. De asemenea, poți explora zonele la orice ora vrei pentru că nu depinzi de programul pensiunii și nici de transportul în comun. Dacă te prinde noaptea, nu mai trebuie să îți faci griji că vei conduce înapoi până la pensiune deoarece ai casă cu ține și tot ce trebuie să faci este să găsești un loc în care să campezi, iar România nu duce lipsa de astfel de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 69 = 74