TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI, ÎN FORMAT VIRTUAL! CJ BUZĂU PARTICIPĂ LA EVENIMENT

0
113
Sursa foto: Arhivă

Consiliul Județean Buzău este prezent, în perioada 18 – 21 februarie 2021, la Târgul de Turism al României, eveniment ajuns la cea de-a 44-a ediție. Având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus, organizatorii au decis ca ediția din acest an să se deruleze exclusiv în format virtual, pe o platformă special creată: virtual.târguldeturism.ro. Consiliul Județean Buzău va participa la Târg cu propriul stand virtual.

,,Participarea Consiliului Județean Buzău la Târgul de turism al României a devenit deja o tradiție. Considerăm că acest târg virtual este un instrument de promovare complex și care are, din punct de vedere al accesibilitătii, adresabilitate extinsă. Prin urmare, Consiliul Județean Buzău va avea stand propriu de prezentare a județului Buzău în cadrul Târgului de Turism al României și anul acesta”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Standurile virtuale sunt integrate în pavilionul virtual/zona expo. Cu un click, vizitatorul se poate plimba virtual prin pavilion și poate vizita standul dorit, având acces facil și rapid din confortul propriei case. Vizitatorul accesează standurile pe baza mai multor criterii de căutare din tematica târgului, selectează și stochează expozanții/atracțiile turistice favorite. Târgul de Turism al României oferă la această ediție o experiență unică și face posibilă interacțiunea prin video call sau chat cu vizitatorii. În acest fel se menține contactul direct pentru promovarea zonelor turistice din județul Buzău.

,,Județul Buzău a fost binecuvântat de natură cu multe obiective turistice care merită să fie promovate și cunoscute de întreaga țară. De asemenea, chiar dacă anul 2020 a fost un an dificil pentru desfășurarea activităților turistice, Consiliul Județean Buzău și Muzeul Județean Buzău au reușit să reabiliteze și să modernizeze două muzee foarte importante pentru promovarea turistică a județului nostru: Casa Vergu Mănăilă (Muzeul de etnografie) și Muzeul Chihlimbarului (Colți). Aceste muzee redeschise și modernizate trebuie să fie cunoscute publicului larg. Un alt eveniment de o importanță deosebită, ce a marcat anul 2020 pentru turismul buzoian, a fost depunerea documentației pentru obținerea acreditării UNESCO pentru Geoparcul Ținutul Buzăului” a adăugat Petre Emanoil Neagu.

Toate aceste evenimente și noutăți vor fi prezentate în cadrul Târgului de turism, iar platforma virtuală oferă oportunitatea de a interacționa din nou cu vizitatorii, de a prezenta obiectivele turistice din județul Buzău și de a invita oamenii să viziteze locurile de poveste. Evenimentul poate fi accesat la link-ul https://virtual.targuldeturism.ro/.Târgul de turism poate fi vizitat virtual începând de mâine, până duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here