PRIMARUL DIN BECENI, ADRIAN BURLACU, ADUS CU AMBULANȚA LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BUZĂU

0
453
Imagine cu caracter ilustrativ

Liberalul Adrian Burlacu, primarul comunei Beceni, a ajuns în această seară la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău, fiind victima unei agresiuni. Acesta a suderit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal după ce ar fi fost bătut se pare de către viceprimarul social democrat Laurențiu Constantin (fostul primar al comunei Beceni) și de către consilierul acestuia, Dragoș Bobocel. Cei doi l-ar fi tras în restaurantul de lângă primărie și l-afi atacat cu pumnii și picioarele. Polițiștii au fost anunțați de altercație în jurul orei 20.00 printr-un apel la 112.

Adrian Burlacu a ajuns la UPU Buzău cu răni la nivelul feţei. ,,La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații”, potrivit Adrianei Bunilă, de la compartimentul Relaţii Publice, al SJU Buzău.

În urmă cu o lună, primarul comunei Beceni a fost implicat într-un nou scandal în care a fost acuzat că împreună cu fratele său, i-a agresat pe fiul fostului primar şi pe cătiva amici ai acestuia, în timp ce se plimbau cu ATV-urile pe o culme inzăpezită din zona Lacuri, comuna Bisoca. La acea vreme, Adrian Burlacu a declarat că nu au fost decât niște îmbrănceli, provocate de fiul fostului primar, actualul viceprimar Laurențiu Constantin şi unul dintre prietenii acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 13