MESAGERUL IUBIRII

0
346

Cupidon chiar există, iar, în Buzău, de „Ziua Îndrăgostiților” a muncit mai mult ca oricând. A mers și le-a făcut surprize îndrăgostiților, încărcat cu tort, șampanie și mesaje de dragoste. A făcut față tuturor cererilor, pentru că, de când a început pandemia, și-a făcut o firmă de curierat mai specială. Simona este una dintre tinerele din Buzău care, de Ziua Îndrăgostiților, a avut parte de o vizită de neuitat din partea lui Cupidon. Oaspetele, îmbrăcat în uniformă de curier și încărcat cu daruri, primise o nobilă misiune de la Marius, soțul ei.

Buchetul de flori, tortul și șampania au impresionat-o pe Simona. Avea să o copleșească însă mesajul video transmis prin intermediul lui Cupidon. De Ziua Îndrăgostiților, misiunile curierului lui Cupidon au curs una după alta. O altă solicitare a venit de la Răzvan, un tânăr care a vrut să-i transmită iubitei lui cea mai impresionantă declarație de dragoste de când sunt împreună. Cu ajutorul lui Cupidon, buzoianul i-a propus Izabelei o întâlnire într-un parc, acolo unde avea să apară și surpriza.

Curierul îndrăgostiților a făcut multe cupluri fericite în această zi specială. „Cupidon curier” este afacerea Nicoletei Popa, o buzoiancă pe care pandemia a obligat-o să caute surse alternative de venit. Duce cadouri, însoţite de un tort şi un mesaj personalizat, comandate de la distanță. Prin serviciul de curierat înfiinţat în vara anului trecut, Nicoleta este intermediarul unor cadouri comandate de la distanţă, fără ca sărbătoriţii să intuiască ceva. Chiar ea participă la alegerea darului, prin sfaturi şi sugestii.

Mesajele video, care rămân peste ani în amintirea sarbătoriţilor, torturile, buchetele de flori sau sticlele de şampanie pot aduce zâmbete pe chipul copiilor, părinţilor şi prietenilor. Buzoianca spune că nu contează distanţa sau localitatea în care trebuie să ajungă Cupidon Curier, ci important este să facă oameni fericiţi. Un pachet economic, care conține dulciuri, vin spumant, buchet de flori şi felicitare video, costă 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 74 = 79