INVITAȚIE LA COMEDIE!

0
424

Teatrul „George Ciprian” invită publicul buzoian, miercuri, 24 februarie 2021, de la ora 19:00, la comedia „Barza domnului ministru!”, o adaptare după Andre Roussin, în regia lui Lucian Iancu. Distribuția este una de excepție. Astfel, alături de Adriana Trandafir, buzoienii sunt invitați să ia parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Ce se poate întâmpla când soţia unui important om de stat a rămas însărcinată?! Dar dacă, în acelaşi timp, află că şi fiica, viitoarea noră şi fata în casă au rămas toate însărcinate?! Evident, un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?

O comedie explozivă şi extrem de vie, la care actorii și regizorul invită publicul buzoian să râdă şi să se simtă bine. Așadar, sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie şi voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da şansa să uitaţi, pentru un timp, de grijile zilnice şi să vă amuzaţi alături de câţiva dintre actorii de seamă ai teatrului romanesc.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian” din Aleea Castanilor, nr. 1 și Agenția de bilete a Teatrului George Ciprian, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și on-line de pe site-ul Teatrului http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php. Mai multe informații găsiți cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon: 0740.496.561 și 0760.553.761.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

86 + = 91