PRIMA LANSARE DE CARTE DIN 2021, LA BIBLIOTECA JUDEțEANĂ „V.VOICULESCU” BUZĂU

0
236

După ce a reluat programul cu publicul în contextul epidemiologic actual, respectând siguranța utilizatorilor și a angajaților, Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” reîncepe și activitățile culturale. Astăzi, 11 februarie, de la ora 13.00, la sediul central din Galleria Mall va avea loc primul eveniment cultural din acest an. Este vorba despre lansarea volumului „Amintiri cu…și despre Marin Ifrim”, îngrijit de poetul Teo Cabel și publicat sub egida Asociației Culturale „Renașterea Buzoiană”.

La eveniment participă scriitori și oameni de cultură care au contribuit la elaborarea volumului. „Prin acest volum, Asociația Culturală <Renașterea Buzoiană>, sub conducerea președintelui Ovidiu Cameliu Petrescu, îl comemorează pe Marin Ifrim, valoros scriitor ivit pe meleaguri buzoiene, care a fost în același timp cel mai energic promotor al culturii locale (…) Acest volum deschide, de fapt, posibilitatea unei continuări a publicării amintirilor referitoare la Marin Ifrim”, precizează poetul Teo Cabel.

Biblioteca a pregătit și o expoziție cu volumele lui Marin Ifrim, cu autograf și dedicații, manuscrise și fotografii din activitatea acestuia. Biblioteca își arogă dreptul de a face invitațiile la manifestare, în limita locurilor pe care legislația în vigoare o impune pentru respectarea distanțării sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

42 + = 48