HOROSCOP 05 -11 FEBRUARIE 2021

0
465

Berbec – Sunt posibile discuţii aprinse şi dezvăluiri neaşteptate vizavi de activităţile pe care le desfăşori cu alţii. Este o perioadă în care ies la iveală atât neplăcerile, cât şi temerile tale vizavi de ceilalţi. Încearcă să fii cât mai obiectiv, stăpâneşte-ţi emoţiile şi reacţiile exagerate.

Taur – Se întrezăresc multe şi mărunte de făcut la serviciu. Eşti foarte entuziasmat de activităţile pe care le desfăşori în sfera muncii, dar încearcă să-ţi temperezi reacţiile şi elanul. Relaţiile colegiale sunt tesionate, existând riscul izbucnirii unor conflicte pe termen lung.

Gemeni – Sunt posibile discuţii aprinse, dezvăluiri neplăcute legate de sentimentele celor dragi faţă de tine sau tu la rândul tău îţi poţi da seama că prietenii actuali sau o relaţie de iubire mai veche nu îţi mai sunt pe plac. Poate ar fi bine să-ţi reevaluezi atitudinea.

Rac – Astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti. Sunt favorizate curăţeniile generale, dar relaţiile cu membrii familiei sunt destul de controversate. Ţine cont şi de părerea celorlalţi. S-ar putea să primeşti favoruri materiale din partea unor rude, dar însoţite de reproşuri.

Leu – Sunt posibile călătorii pe distanțe scurte, pentru a rezolva diverse chestiuni personale și profesionale. Dialogurile cu ceilalți sunt dificile, mai ales dialogurile cu partenerul de viață, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Se recomandă prudență.

Fecioară – În privinţa domeniului muncii există destul de multe neplăceri, situaţii controversate şi relaţii colegiale disonante. De aceea, bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vizată de astre, având nevoie atât de odihnă, cât și de îngrijiri de specialitate.

Balanță – Stări sufleteşti fluctuante, dar şi dorinţa de a rezolva tot şi toate cât mai repede. Bine ar fi să-ţi linişteşti sufletul şi trupul prin tratamenete cosmetice, masaje, plimbări în aer liber sau dialoguri plăcute cu cineva drag. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt umbrite.

Scorpion – Se pare că ai nevoie de multă linişte şi retragere. Sunt zile bune pentru a analiza ultimele evenimente şi informaţiile adunate. Pe de altă parte, bine ar fi pur şi simplu să te plimbi în aer liber sau să te bucuri de energia unui loc drag sufletului tău, golindu-ţi mintea de tot şi toate.

Săgetător – Prietenii îţi deschid această săptămână, oferindu-ţi sfaturi şi informaţii bune legate de domeniul profesional şi de sănătate. Cu toate că relaţiile cu prietenii şi protectorii sunt destul de controversate, există şanse de a te bucura de favorurile lor.

Capricorn – Sunt posibile dialoguri aprinse cu un şef. Încearcă să fii atent la ce ţi se reproşează şi explică-ţi deciziile în cuvinte puţine, dar concise. Imaginea ta în ochii celorlalţi şi poziţia socială sunt destul de controversate.

Vărsător – Te poți ocupa de chestiuni ce vizează o călătorie, fie în scop turistic, fie în in­teres de serviciu. Fii cu mare băgare de seamă pentru că pot apărea blocaje în secto­rul călătoriilor când și cum te aștepți mai puțin. Orientează-ți eforturile doar către propria ființă.

Pești – Sunt zile bune pentru a-ţi achita datoriile. Fii prudent în privinţa documentelor pentru că există riscul deteriorării sau pierderii acestora. Pe de altă parte, se pare că ar fi şanse să-ţi vină bani sau bunuri de la alţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

28 + = 29