6 AVANTAJE ALE COMENZILOR ON-LINE DE MÂNCARE

0
533

Comenzile on-line de hrană sunt, în prezent, la un nivel mult mai ridicat decât acum câțiva ani. Dezvoltarea rețelelor de livrare, descoperirea aplicațiilor de food delivery și de către persoanele în vârstă și apetitul pentru experiențe culinare noi au transformat comenzile on-line într-o obișnuință pentru mulți. Pandemia a avut, de asemenea, o influență masivă asupra creșterii pieței de food delivery, mai ales, în contextul închiderii sau reducerii capacității restaurantelor. Totuși, comenzile on-line de mâncare nu sunt doar un substitut pentru ieșirile la restaurant sau mesele de acasă, ci reprezintă o experiență în sine. Aceasta aduce numeroase avantaje pentru consumatori, atât în ceea ce privește timpul economisit cât și a universului gastronomic propriu. Iată câteva:

Te ajută să menții o dietă echilibrată

Deseori, comandăm on-line fast-food sau alte alimente cu multe calorii, însă, serviciile de food delivery ne pot ajuta să avem o dietă sănătoasă. Aplicațiile on-line ne oferă acces la o gamă largă de preparate sănătoase, necesare pentru asigurarea unui aport corespunzător de fibre vegetale, vitamine și minerale. Posibilitatea de a comanda astfel de produse în pauza de masă de la serviciu sau într-un mediu familial, unde alimentația echilibrată nu este o prioritate, ne poate salva de tentația preparatelor nesănătoase.

Asigură o masă gustoasă când ai invitați

Atunci când ai musafiri sau organizezi o petrecere, unele persoane pot fi nemulțumite de preparatele tale. Fie că este vorba de preferințele personale sau de gustul mâncării, o astfel de situație nu este plăcută nici pentru gazdă, nici pentru invitați. O comandă on-line, în funcție de preferințele fiecăruia, poate salva seara și te scapă și de grija alegerii și pregătirii felurilor de mâncare.

Asigură masa pentru persoanele bolnave

Când suntem bolnavi, necesitatea unei diete bogate în nutrienți devine imperativă. Cum, în astfel de momente, nu putem găti, posibilitatea de a comanda reprezintă o cale de a obține preparatele dorite. Și pentru anumiți bolnavi cronici, aflați în imposibilitatea de a găti, sau persoane cu dizabilități, comenzile on-line sunt foarte utile.

Compensează lipsa de abilități culinare

Nu toată lumea are talent culinar, pricepere sau destulă pasiune, pentru a obține preparate gustoase. Se poate întâmpla să investim timp și resurse într-un preparat și rezultatul să fie sub așteptări, mai ales, în cazul unor mâncăruri mai complexe sau pe care nu le-am mai gătit. O comandă on-line ne scapă de riscul eșecului și ne oferă posibilitatea de a învăța despre un preparat, pur și simplu, mâncându-l. De asemenea, putem gusta un preparat despre care am auzit și pe care ne gândim să-l gătim, dar despre care nu știm exact dacă ne place sau nu.

Ne ajută să avem mai mult timp liber

Există rețete care se gătesc rapid și preparate care necesită ore de lucru. Orice am găti, consumăm timp, atât cu pregătirea ingredientelor și prepararea, cât și cu curățarea bucătăriei și a veselei. Chiar dacă suntem bucătari iscusiți, în zilele în care suntem obosiți sau în care ne-am petrecut mult timp la serviciu sau cu alte activități casnice, educaționale ori profesionale, este bine să ne rezervăm destul timp pentru repaus.

Facem economii

Multe restaurante care se înscriu pe platforme on-line au oferte și reduceri, astfel că un cont pe o platformă on-line de food delivery îți oferă șansa de a le descoperi și de a profita de ele. Ofertele variază de la o zi la alta, așa că, există întotdeauna noi preparate de descoperit, la prețuri avantajoase.

Mâncarea este esențială atât pentru corp, cât și pentru plăcerea gustului și socializare. Comenzile on-line ne ajută să ne satisfacem poftele, să mâncăm bine și să trăim momente frumoase, alături de cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =