SPRIJIN PENTRU TRANSPORTUL DE CĂLĂTORI

0
374

Consiliul Județean Buzău ar putea intra în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Transport, creată pentru asigurarea transportului cu autobuzele TransBus în comunele județului. Asta înseamnă că instituția ar putea suporta o parte din subvenția pentru transportul călătorilor în comunele din jurul municipiului Buzău.

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, afirmă că, înainte de a face acest pas, trebuie să se convingă că aderarea la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară este benefică pentru toți locuitorii județului. Neagu nu dorește ca locuitorii din alte zone ale județului să fie dezavantajați.

În perioada umătoare, toți primarii din județ vor fi convocați la o întâlnire în care se va dezbate posibilitatea aderării Consiliului Județean la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Transport. În prezent, din această asociație fac parte municipiul Buzău și 18 comune în care operatorul TransBus efectuează transport public între orașul de reședință și localități din mediul rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 25