PROGRAMĂRI AMÂNATE PENTRU MII DE BUZOIENI!

0
454

Solicitările numeroase pentru vaccinarea anti-Covid19 au determinat autoritățile române să intervină asupra programărilor.Prin urmare, persoanele cu funcții esențiale programate la doza I în perioada 28 ianuarie – 11 februarie vor fi amânate cu 10 zile, fiind replanificate, începând cu data de 8 februarie, în ordinea programării inițiale. Astfel, persoanele cu funcții esențiale cu programare inițială, în perioada 28 ianuarie- 6 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 8 februarie până pe 17 februarie.

Totodată, persoanele cu funcții esențiale cu programarea inițială, în zilele de 7-11 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 18 februarie până pe 22 februarie. Suplimentar, începând cu data de 30 ianuarie, persoanele sub 65 de ani programate la doza I între 30 ianuarie și 11 februarie vor fi reprogramate pentru data de 16 februarie și ulterior (în ordinea planificării inițiale), astfel:

  • persoanele programate în zilele de 30 si 31 ianuarie vor fi reprogramate în zilele de 16 si 17 februarie.
  • persoanele programate în zilele de 1-11 februarie vor fi reprogramate în zilele de 18 – 28 februarie.

,,Persoanele cu vârsta de peste 65 ani rămân la programarea inițială pentru doza l. Toate persoanele aflate în categoria celor pentru care a fost decisă replanificarea vaccinării vor primi mesaj scris cu data la care au fost reprogramate pe numărul de telefon înregistrat pe platforma on-line”, anunță Prefectura Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 47