CASĂ FĂCUTĂ SCRUM DE LA UN COȘ DE FUM DETERIORAT

0
392
Sursa foto:ISU Buzău

Pompierii buzoieni au fost solicitați să intervină, în acest weekend, pentru stingerea a 4 incendii izbucnite la nivelul județului. Una dintre intervenții a avut loc pe raza localității Tisău, acolo unde o casă s-a făcut scrum din cauza unui coș de fum deteriorat. Către locul indicat s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean. Ajunși la fața locului, au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 180 m2.

Un alt incendiu s-a produs azi-noapte, la o proprietate particulară, de pe raza localității Potoceni, comuna Mărăcineni. Către locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță S.M.U.R.D. Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta în zona acoperișului clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 m2, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, stabilind la final și cauza probabilă de incendiu ca fiind un scurtcircuit electric produs de un conductor electric. În acest weekend, pe lângă incendii salvatorii au mai gestionat alte aproape 70 de evenimente: 1 misiune de căutare/salvare/deblocare; 19 misiuni de recunoaștere la obiectivele din zona de competență; 47 de cazuri S.M.U.R.D. pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave și în alte 2 situații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 43