DOUĂ MEDALII DE AUR PENTRU MARINA BABOI

0
2554

2021 a început perfect pentru buzoianca Marina Baboi. Sprintera numărul 1 a României a alergat în weekend, în primul Grand Prix atletic al sezonului indoor, concurs găzduit de Sala “Lia Manoliu” din Capitală. A fost un concurs atipic, cu multe restricţii, care a reunit la start participanţi la trei competiţii diferite: Cupa Romanian Masters, Campionatele municipale şi Grand Prix-ul seniorilor, tineretului Under 23 şi juniorilor mari Under 20.

Marina, legitimată la SCM Gloria Buzău, a luat startul în proba de sprint — 60 m plat, la categoriile de vârstă tineret Under 23 şi seniori, reuşind să domine atât calificările, cât şi finala, obţinând medaliile de aur la ambele categorii de vârstă. Timpul cu care s-a impus sprintera buzoiancă în finala senioarelor, 7,43 secunde, este la doar 3 sutimi de secundă de baremul de calificare la Campionatele Europene de atletism indoor, competiţie programată la începutul lunii martie la Torun, în Polonia.

Pentru Marina Baboi urmează finala Campionatului Naţional de seniori şi tineret Under 23 din perioada 5-6 februarie, concurs organizat, de asemenea, în Sala “Lia Manoliu” din București şi în care va lua startul în proba ei favorită, 60 metri plat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =