CENTRU DESCHIS LA RÂMNICU SĂRAT, PENTRU VACCINAREA ANTI-COVID

0
2721

Începând de astăzi, odată cu debutul celei de-a doua etape de imunizare împotriva Sars Cov 2, și în municipiul Râmnicu Sărat a fost deschis un centru de vaccinare Covid-19. Centrul a fost amenjat pe strada Micșunelelor, Nr. 29, în cartierul 7 Noembrie, într-o clădire a Consilului Județean Buzău și deservește, atât populația municipiului, cât și pe cea a comunelor arondate. Inițial, Primăria Rm. Sărat a pus la dispoziția autorităților sanitare alte două locații în care să fie amenajate centre de vaccinare, însă  acestea nu au corespuns tuturor criteriilor de funcționare.

Pentru buna funcţionare a centrului de vaccinare împotriva COVID 19, adminsitrația din Râmnicu Sărat a asigurat personalul care se va ocupa de partea de registratură, dar și paza și ordinea prin efectivele Politiei Locale. De asemenea, Primăria Râmnicu Sărat a pus la dispoziția centrului materialele sanitare și de dezinfecție necesare procesului de vaccinare.

Încă de la primele ore ale zilei, râmnicenii care s-au programat pentru imunizare s-au prezentat la centrul de vaccinare de pe strada Micșunelelor. Oamenii spun că vor să se vaccineze pentru a scăpa cât mai repede de pandemie. Au fost însă și cetățeni care s-au declarat nemultumiți de faptul că procesul de vaccinare se deruleaza cam lent.

În cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare se încadrează populația cu grad de risc, adulți cu vârsta de peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, și lucrătorii care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale și care doresc să se vaccineze anti-Covid19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 38