HOROSCOP 15-21 IANUARIE 2021

0
508

Berbec – Domeniul profesional este accentuat de astre. Se deschide un nou capitol profesional. Relaţiile cu şefii se vor reconfigura, fiind posibil să obții sarcini de lucru noi și de mare anvergură. Evită provocările şi fii mai realist.

Taur – Poţi pleca într-o călătorie sau primeşti răspunsuri mult aşteptate vizavi de demersurile făcute mai demult în acest sens. Cei implicaţi în diferite forme de şcolarizare le vor putea finaliza cu succes. Pe de altă parte, spiritualul va căpăta un loc aparte în sufletul tău de acum încolo.

Gemeni – Sectorul financiar este foarte dinamic, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se deschide o etapă financiară și materială nouă, cu efecte pe termen lung. Astfel este posibil să primeşti o sumă importană de bani de la cine te aştepţi mai puţin sau măcar un cadou substanţial.

Rac – Relaţiile parteneriale vor cunoaşte turnuri deosebite, favorabile, cu efecte pe termen lung. Unele relaţii de pot încheia definitiv, însă se face loc pentru altele noi foarte speciale. Soarele îţi susţine toate demersurile, aşa încât aplică o curăţenie drastică în viaţa ta şi aliază-te numai cu oameni de nădejde.

Leu – Sunt momente bune pentru a finaliza unele activităţi ce trenează de mult şi de a-ţi orienta eforturile către altele noi şi profitabile. Se deschide o etapă profesională nouă, cu efecte favorabile pe termen lung. Relaţiile colegiale sunt dinamice, însă cu propriile forţe te vei descurca și mai bine.

Fecioară – Se deschide un nou capitol amoros. Se îmbunătățește o relație sentimentală veche, sau este posibil să te implici în alta nouă. Și copiii devin un subiect important pentru multă vreme de acum încolo. Distracții și aventuri, dar și implicare în activități de tipul hobby.

Balanță – Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de casă, familie, neamuri. Se deschide o nouă etapă familială și domestică, de bun augur pe termen lung. Sunt posibile despărţiri de unele persoane care până nu demult îţi erau apropiate şi confidente.

Scorpion – Schimbări mari, favorabile și efecte pe termen lung în relațiile cu anturajul apropiat. Sunt probabile de asemenea, demersuri legate de călătorii sau de studii. Întâlnirile și dialogurile cu prietenii sau cu neamurile îți vor oferi informații prețioase.

Săgetător – Capitolul financiar va cunoaşte revigorări, mai ales secțiunea venituri obținute din munca proprie. Este posibil să se schimbe salarizarea la locul de muncă, să obții un alt loc de muncă care să-ți aducă bani mai mulți sau cineva drag îți va oferi cadouri nesperate și foarte utile.

Capricorn – Tu eşti vedeta săptămânii, datorită energiei astrale deosebite pe care o primești încă din primele zile ale săptămânii. Sunt momente excelente de a-ţi schimba personalitatea şi modul de relaţionare cu tot ce este în jurul tău. rude şi prieteni.

Vărsător – Stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea fii cât mai retras şi discret. Nivelul energetic îţi este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare.

Pești – Relaţiile de prietenie sunt un capitol important. Te poţi despărţi uşor de vechile cunoştinţe, însă se face loc în viaţa ta pentru alte personaje mult mai interesante şi de folos. Se deschide un nou capitol socio-profesional, în care vei lega prietenii noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 34 = 37