EXPOZIȚIE INEDITĂ, LA CENTRUL CULTURAL „ALEXANDRU MARGHILOMAN”

0
465

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” din Buzău organizează o expoziție inedită, care face parte din proiectul „Corpusul Receptării Operei Eminesciene”, o adevărată Enciclopedie a operei – 200 volume – prin care se omagiază prezența poetului Mihai Eminescu în spiritualitatea românească. Expoziția poate fi vizitată în și pe 15 ianuarie 2021, între orele 09.00-16.00.

Astăzi, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” va difuza on-line evenimentul cultural-artistic „Vreme trece, vreme vine.”, care va cuprinde momente poetice eminesciene, oferite de Viorica Radu (actor și profesor de actorie) și de elevul Paul Octavian Radu de la Liceul de Arte „Margareta Sterian”.

Programul va include, de asemenea, un regal de muzică folk, susținut de Anamaria Maranda (București) absolventă a Facultății de Litere și a Academiei Naționale de Muzică, cunoscută publicului pentru proiectele muzicale dintre cele mai diferite (folk, pop, jazz, muzică tradițională grecească, muzică bizantină).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =