CUM VA MARCA TEATRUL „GEORGE CIPRIAN, ZIUA NAȚIONALĂ A CULTURII?

0
412

Teatrul „George Ciprian” Buzău marchează Ziua Națională a Culturii prin spectacole on-line oferite gratuit publicului de pretutindeni. Astfel, astăzi, 15 ianuarie 2021, de la ora 9:00, instituția buzoiană va oferi acces gratuit publicului la cele mai recente spectacole, producții proprii, ale unor dramaturgi români. Spectacolele sunt disponibile pentru 24 de ore și pot fi urmărite începând de astăzi, de la ora 9:00, până sâmbătă, 16 ianuarie, ora 9:00. Spectacolele vor fi disponibile și pe pagina de YouTube a Teatrului „George Ciprian” https://www.youtube.com/channel/UCLNHA_FBMkDmOo7DxM-A_iA. Spectacolele care vor putea fi urmărite atât pe pagina de Facebook cât și pe canalul oficial de YouTube sunt:

???? ??????? ?? ?. ?. ?????????.

Distribuție: Vlad Drăgulin; Ștefan Pavel; Maria Radu. Un spectacol în regia lui Radu Gabriel.

? ?????? ??????????̆ ?? ?. ?. ????????? ?̂? ????? ??? ???? ???????

Distribuție: Alex Bogdan; Ștefan Pavell; Vlad Drăgulin; Silviu Mircescu; Alina Rotaru; Alina Suărășan și Alex Călin.

?????? ?????? ??? ??̦? ????…

Într-o lume aflată la granița dintre real și imaginar, dintre posibil și probabil, femei și bărbați își caută iubirea și o găsesc între dimensiunea absurdă a umanului și dimensiunea umană a absurdului.

Distribuție: Farcas Bogdan; Vlad Drăgulin; Paula Chirilă; Ștefan Pavel; Bianca Cuculici; Anca Dinicu; Raluca Cornea; Pana Cosmin Teo; Octavian Costin.

Regie: Vlad Trifaș; Text: Cosmin Pană; Scenografie și Muzică: Vlad Trifaș.

Cei interesați se pot abona la canalul oficial de YouTube  al Teatrului „George Ciprian” sau pot bifa opțiunea ??????̦?? ??????? pentru a primi notificare înainte de începerea evenimentului pe pagina de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =