CUM VA MARCA TEATRUL „GEORGE CIPRIAN, ZIUA NAȚIONALĂ A CULTURII?

0
48

Teatrul „George Ciprian” Buzău marchează Ziua Națională a Culturii prin spectacole on-line oferite gratuit publicului de pretutindeni. Astfel, astăzi, 15 ianuarie 2021, de la ora 9:00, instituția buzoiană va oferi acces gratuit publicului la cele mai recente spectacole, producții proprii, ale unor dramaturgi români. Spectacolele sunt disponibile pentru 24 de ore și pot fi urmărite începând de astăzi, de la ora 9:00, până sâmbătă, 16 ianuarie, ora 9:00. Spectacolele vor fi disponibile și pe pagina de YouTube a Teatrului „George Ciprian” https://www.youtube.com/channel/UCLNHA_FBMkDmOo7DxM-A_iA. Spectacolele care vor putea fi urmărite atât pe pagina de Facebook cât și pe canalul oficial de YouTube sunt:

𝐂𝐨𝐧𝐮 𝐋𝐞𝐨𝐧𝐢𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐈. 𝐋. 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐚𝐥𝐞.

Distribuție: Vlad Drăgulin; Ștefan Pavel; Maria Radu. Un spectacol în regia lui Radu Gabriel.

𝐎 𝐍𝐎𝐀𝐏𝐓𝐄 𝐅𝐔𝐑𝐓𝐔𝐍𝐎𝐀𝐒𝐀̆ 𝐝𝐞 𝐈. 𝐋. 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐚 𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥

Distribuție: Alex Bogdan; Ștefan Pavell; Vlad Drăgulin; Silviu Mircescu; Alina Rotaru; Alina Suărășan și Alex Călin.

𝐃𝐄𝐒𝐏𝐑𝐄 𝐈𝐔𝐁𝐈𝐑𝐄 𝐒𝐀𝐔 𝐀𝐒̦𝐀 𝐂𝐄𝐕𝐀…

Într-o lume aflată la granița dintre real și imaginar, dintre posibil și probabil, femei și bărbați își caută iubirea și o găsesc între dimensiunea absurdă a umanului și dimensiunea umană a absurdului.

Distribuție: Farcas Bogdan; Vlad Drăgulin; Paula Chirilă; Ștefan Pavel; Bianca Cuculici; Anca Dinicu; Raluca Cornea; Pana Cosmin Teo; Octavian Costin.

Regie: Vlad Trifaș; Text: Cosmin Pană; Scenografie și Muzică: Vlad Trifaș.

Cei interesați se pot abona la canalul oficial de YouTube  al Teatrului „George Ciprian” sau pot bifa opțiunea 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐄𝐒̦𝐓𝐄 𝐌𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓𝐎 pentru a primi notificare înainte de începerea evenimentului pe pagina de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here