HOROSCOP 8-14 IANUARIE 2021

0
492

Berbec – Este posibil să te fi hotărât să renunţi la vechii colaboratori sau la proiectele neprofitabile. Relaţia cu partenerul de viaţă este conflictuală, fapt pentru care ar fi bine să fii prudent. Se poate rupe foarte uşor şi definitiv orice tip de relaţie.

Taur – Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt active la începutul săptămânii. Există tendinţa de a te desprinde de trecut şi de a aborda cu totul altfel relaţiile cu cei dragi. Totuşi, bine ar fi să ai în vedere că ce se strică acum, va rămâne bun stricat.

Gemeni – Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte pentru tine. Persoana iubită sau copiii nu prea sunt de acord cu stările tale, de aceea fii prudent şi încearcă să îţi temperezi efervescenţa. De reţinut că pe zona relaţiilor sentimentale domneşte discordia şi se pot rupe definitiv aceste relaţii.

Rac – Eşti destul de emotiv, tensionat, dar cu puţin efort îţi poţi gestiona energiile foarte bine. Gândurile tale zboară către copilărie şi farmecul ei, dar mai bine conce­trează-te pe momentul prezent, deoarece acum ai multe lucruri minunate în jurul tău.

Leu – Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi vor fi frecvente. De unele persoane, faţă de care ai fost apropiat până acum, ar trebui să te înde­părtezi sau măcar să nu îţi mai divulgi planurile de viitor. Atenţie la călătorii!

Fecioară – Stările tale de spirit fluctuează mult, de aceea fii prudent, evită implicarea în activităţi care cer mult efort şi odihneşte-te mai des. Se pot isca uşor neînţelegeri pe care le vei putea depăşi cu puţin efort, dar mai ales cu umor.

Balanță – Ești preocupat mai mult de propria-ţi persoană. Bine ar fi să-ţi alcătuieşti planuri noi de viaţă şi să încerci să abordezi relaţiile cu mai mult curaj. Controlează-ți stările neplăcute și evită implicarea în treburile altora, pentru a uita de ale tale.

Scorpion – Oboseala acumulată îşi va spune cuvântul, de aceea fii foarte atent la semnalele organismului. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Dorinţa de retragere în sine va fi la cote înalte. Sunt zile bune pentru o analiză detaliată a ceea ce s-a petrecut în anul anterior, dar şi pentru trasarea unor noi planuri de viitor.

Săgetător – De reţinut sfaturile, îndemnurile sau informaţiile primite, deoarece le vei folosi la momentul potrivit. Totuşi, fii cu băgare de seamă vizavi de aceste relaţii, pentru că se pot strecura în anturajul tău persoane nepotrivite, care să-ţi pună beţe în roate.

Capricorn – Domeniul profesional şi relaţiile cu şefii sunt temele principale ale săptămânii. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi unele prob­leme de serviciu sau măcar să dai explicaţii legate de modul în care ţi-ai îndeplinit sarcinile şi ce planuri profesionale ai pe viitor. Se pot ivi neplăceri în acest segment de viaţă şi activitate.

Vărsător – Ești în vervă, plin de spe­ranțe și dornic de a lua viața în piept cu toate evenimentele ei. Sunt zile bune pentru elevare sufletească, pentru dialoguri cu persoane erudite, pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu informații noi și de bună calitate.

Pești – Apreciezi frumosul și moralitatea din ceilalți, însă poți integra în structura ta interioară ceea ce ți se potrivește și pentru a-ți îmbunătăți personalitatea sau pentru a evolua pe diverse planuri personale sau profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =