CEI MAI MULȚI DINTRE ROMÂNI VOR PETRECE REVELIONUL ACASĂ

0
644
Cute little boy and his beautiful mother having fun during Christmas dinner or lunch.

Anul acesta de sărbători nu ne vom reuni cu toată familia, ci doar cu unii membri. S-ar putea să ne cuprindă un sentiment de neputință și de tristețe, pentru că nu îi avem alături pe toți cei dragi.

Specialiștii spun că totuși, este esențial să înțelegem că ne aflăm într-un context diferit, în care cel mai important lucru este siguranța. Totul depinde de felul în care privim lucrurile. Dacă avem răbdare și creativitate, putem da sens și acestor sărbători.

Sărbătorile arată diferit anul acesta, dar este important și modul în care privim lucrurile. Specialiștii arată că o mare parte din români își petreceau sărbătorile acasă și în anii trecuți. Atunci însă era o alegere, iar acum cei mai mulți se simt constrânși de restricțiile impuse de pandemie.

Deși, cel mai probabil, în acest an nu vom sărbători alături de familia extinsă, psihologii spun că este important să ne gândim la faptul că cei dragi sunt în siguranță.

Cele mai recente sondaje arată că 7% dintre români își vor petrece  Revelionul singuri. Potrivit specialiștilor, modul în care privim lucrurile ne poate ajuta să ne ne bucurăm de sărbători chiar și în singurătate.

Potrivit unui sondaj IRES, doar 5% au declarat că vor merge în vizită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 70