AN BUN PENTRU INVESTIȚII LA RM SĂRAT

0
467

2020 a fost un an bun din punct de vedere al investițiilor la Rm. Sărat. Primarul Sorin Cîrjan afirmă chiar că, în ciuda pandemiei, acest an a fost unul dintre cei mai favorabili pe care i-a traversat Râmnicul în ultima perioadă. Lucrările de infrastructură, rezolvarea unor probleme majore de mediu, proiectul de reabilitare și modernizare a Colegiului Național ,,Al. Vlahuță,, și investițiile demarate la Școala Gimnazială ,,Dr. Ilie Pavel,, au fost doar câteva dintre proiectele demarate sau continuate în 2020.

,, Din punct de vedere material, Râmnicu a trecut prin cel mai bun, probabil, an, din ultimii pe care i-a parcurs, pentru că au fost investiții majore care au început, unele s-au finalizat, dar cele mai multe continuă, investiții de care orașul și locuitorii lui aveau mare nevoie.,, a declarat Sorin Cîrjan, primarul municipiului Rm. Sărat.

Tot anul acesta, administrația locală a demarat lucrări de reabilitare și modernizare la cele două parcuri din cartierele Extindere Slam Râmnic și Anghel Saligny.

Investițiile în mediu au fost o altă prioritate a municipalității din Rm Sărat pe parcursul anului 2020.

Un alt proiect important al acestui an a vizat extinderea rețelei de gaze naturale în cartierele Alecu Bagdat, Anghel Saligny, Slam Râmnic și Bariera Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 53