DSP BUZĂU ANUNȚĂ ALTE 3 DECESE

0
340

Județul Buzău înregistrează o scădere a numărului de noi îmbolnăviri cu coronavirus, însă, din păcate, și 3 noi decese. Este vorba despre doi bărbați de 69 și un bătrân de 84 de ani, care, după confirmarea cu Sars Cov 2, au fost internați la Spitalul Județean Buzău, fie transferați la Spitalul Municipal din Rm. Sărat. Toți ce trei pacienți decedați aveau  comorbidități.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 31 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. Un buzoian a fost diagnosticat într-un laborator privat de analize. Cei 31 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 83 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 7795, 6647 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea,  824 de persoane se află în carantină, iar  808 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 202.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =