DOLIU ÎN POLITICA BUZOIANĂ! A MURIT DEPUTATUL RADU SEBASTIAN

0
530

Deputatul PSD Sebastian Radu a murit, răpus fiind de Covid 19.  El s-a stins din viață în această dimineață, pe un pat de spital din Germania, unde fusese transferat după ce starea lui de sănătate se agravase. Sebastian Radu s-a infectat cu virusul SarsCov2 în urmă cu o lună. După câteva ore petrecute la urgențele Spitalului Județean Buzău, parlamentarul buzoian a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Militar din București.

Starea sa de sănătate s-a degradat rapid, plămânii fiindu-i afectati în proporție de aproximativ 90 la sută. La începutul acestei săptămâni, pacientul fusese transferat cu o aeronavă militară la un spital din Germania, în stare de comă, pentru un transplant de plămani. Medicii din Capitală au fost rezervați încă de la  început în privința șanselor sale de supravietuire.

Vestea a îndurerat tot partidul, dar și pe toți cei care l-au cunoscut pe Sebastian Radu. Marcel Ciolacu, președintele PSD și prieten cu Sebastian Radu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: ,,Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei!  Suntem alături de voi”.

Deputatul Sebastian Radu avea 49 de ani, era căsătorit și avea doi copii. În politică, el s-a făcut remarcat, pentru prima dată, în calitate de consilier local municipal din partea PDL, fiind cel mai aprig opozant al primarului Constantin Boșcodeală și al PSD. Apoi, în mod total surprinzător, Radu a trecut la PSD, ulterior, din calitatea de consilier PSD, fiind promovat în funcția de viceprimar al Buzăului. În perioada 2016 – 2020, Radu Sebastian a fost deputat, ales pe lista PSD. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 27