REACȚII DUPĂ VOT

0
541

Bucurie reținută pentru liderii PSD Buzău, după aflarea primelor rezultate la alegerile parlamentare. Cu PSD pe primul loc la Buzău, la mare distanță de PNL, președintele organizației municipale Buzău a PSD, Constantin Toma, consideră că este timpul ca social-democrații să revină la guvernare. Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, este convins că  parlamentarii buzoieni ai PSD vor reprezenta cu cinste județul în noul legislativ.

Senatorul Lucian Romașcanu s-a arătat cel mai optimist dintre politicienii PSD după rezultatele de ieri. Și el consideră că scorul bun obținut de PSD dă dreptul social-democraților să creeze o majoritate care să formeze noul guvern. Bucurie, dar la fel de reținută ca la PSD, a fost și la sediul de campanie al USR – Plus. Mihai Răzvan Moraru, președintele Plus Buzău, se arată mulțumit de scorul obținut în județ de alianța pe care o reprezintă.

În schimb, în  sediul oraganizației județene a PNL Buzău domnea o stare de optimism moderat. Deși rezultatul obținut la Buzău de PNL este la fel de slab ca la alegerile locale din septembrie, Gabriel Avrămescu, noul lider al liberalilor buzoieni, a ținut să le mulțumească zecilor de mii de alegători care au votat candidații liberali. La nivelul județului Buzău, prezența la vot a fost de 34,82 %, cea mai slabă participare la un scrutin pentru constituirea Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 83 = 92